Inici | Mapa web | Contactar | Cercador
Igualada > Igualada per Temes > Cultura > Institut Municipal de Cultura
Institut Municipal de Cultura

imc_nou

 

L’Institut Municipal de Cultura es va crear l’11 de juliol de 2000. És un Organisme Autònom de l’Ajuntament d’Igualada que té com a finalitat la promoció de la cultura, en el seu sentit més ampli, i de les festes tradicionals i populars en l’àmbit d’Igualada.

Dóna suport a les iniciatives de les entitats culturals i festives sense ànim de lucre de la nostra ciutat, mitjançant l´organització conjunta d’activitats, cessió de materials i d’espais municipals, així com el suport econòmic mitjançant subvencions.

 

Trimestralment, l’IMC publica l’AGENDA D'IGUALADA, per donar a conèixer les activitats culturals que s’ofereixen a la ciutat. En el seu interior hi trobareu la programació de teatre i dansa, activitats infantils, música, escena d´aprop, cinema, cursos, tallers i visites, conferències, festes i exposicions. L'agenda apareix quatre vegades l´any, els mesos de març, juny, setembre i desembre.

 

L’any 2001, l’Institut Municipal de Cultura va endegar en coordinació amb la Diputació de Barcelona el treball per elaborar un pla estratègic, que va culminar amb el Pla d’Acció Cultural, un instrument per al coneixement de la nostra realitat cultural i per orientar les futures polítiques culturals de la ciutat.

 

Horari:

De dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost de 8 a 14 h.

 

 

Les subvencions van adreçades a les entitats sense ànim de lucre d’Igualada que desenvolupin activitats d’interès cultural i festiu al nostre municipi.

 

Període de sol·licitud:

  • Normalment és a principi de cada any natural

 

Per tenir dret a una subvenció:

  • No s’ha de tenir cap deute contret amb l’Ajuntament.
  • Declarar si s’ha demanat cap altre subvenció pel mateix concepte.
  • Presentar la documentació requerida d’acord amb les bases reguladores de subvencions de l’Ajuntament d’Igualada.
Adreça:

Plaça de Sant Miquel, 12, 2n - 08700-IGUALADA
Tel. 938 031 950 (ext. 500) Fax. 938 034 730

 

imc@aj-igualada.net

cultura@aj-igualada.net

festes@aj-igualada.net